sbogdan1 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Z racji tego że zarejestrowałem się na forum, pragnę wszystkich przywitać . Mam na imię Bogusław, mieszkam w Dankowicach niedaleko Bielska – Białej. Od dawna coś podpowiadało mi że fajnie było by urealnić swoje marzenia o lataniu modelami RC. Czy podołam temu zadaniu, czy dam sobie radę, nie wiem. Na razie symulator jest ostro w natarciu. Jedno jest pewne że nie obejdzie się bez porad doświadczonych modelarzy, a jest ich tutaj na forum całe mnóstwo. Nie ukrywam że śledzę wątki od dłuższego czasu. Stąd też trafiłem na piknik modelarski który odbył się w Nowej Wsi k. Kęt. To co mnie jeszcze interesuje to fotografia lotnicza ale w nieco większej skali. Na zakończenie mojego przywitania pozdrawiam wszystkich i wybaczcie jeśli będą jakieś potknięcia z mojej strony przynajmniej na początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Witamy na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi