madrian Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Z odpowiedniej górki, z dobrym wiatrem, to bez silnika można godzinami latać. Koledzy od pylonów pewnie teraz kiwają głowami i uśmiechają się szeroko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyyy91 Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Oj... Wiedziałem że mogę spotkać się z taką odpowiedzią Przepraszam wszystkich, ale ja niestety jestem z tych co bez silnika ani rusz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenar Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Przepraszam wszystkich, ale ja niestety jestem z tych co bez silnika ani rusz;)to jam wytrymujesz model? musisz wzniesc die ok 20/30m wyl silnik, szybowac i sie trymowac. Nawet sie zrymowalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luko Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Przy tych 30% ciagu wzgledem masy calego modelu to wznoszenie na 20m bedzie trwalo wiecznosc i rowniez zycze powodzenia z lotem pod wiatr. Lepiej kupic nadmiarowy silnik, z zapasem niz sie meczyc. Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Przybyła Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Szczególnie lot Zefirka z ciągiem 150g chciałbym zobaczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyyy91 Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Planuje kupić silnik o ciągu 800gram. Co do trymowania, najpierw muszę go zbudować, trymowaniem będę się martwił przed pierwszym "lotem". W sumie spadanie to tez lot, tylko w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi