Gargamel Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Cześć, Postanowiłem dołączyć do Waszego grona ponieważ chcę zacząć przygodę z modelami latającymi. Mam ogromne chęci, ale moja wiedza jest minimalna, jestem zielony jak trawa na wiosnę i mam nadzieję że właśnie dzięki Waszej pomocy będę lepiej rozwijał swoją pasję. Obecnie posiadam używany model styropianowy bo od czegoś trzeba zacząć a jak się popełnia błędy w lataniu to po kieszeni tak nie boli:) Model to SUPER CUB z hobbyzone. Model ma dodatkowo dorobione przez poprzedniego właściciela lotki i klapy. Mój pierwszy problem dot. silnika dlatego wszystkich chętnych mi pomóc zapraszam do działu silniki elektryczne, tam opiszę mój problem, nie chcę zaśmiecać w powitalni. Pozdrawiam, Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi