SlashTheOne Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Witam. Dzisiaj pierwszy raz zgubiłem model...poniosła mnie fantazja i niestety zgubiłem orientację modelu względem mojej osoby... Pomimo 3 wypraw poszukiwawczych samolot pozostaje nieodnaleziony... Może jest jakiś modelarz z okolic który ma Fpv i chciałby Przeszukać teren z góry? Pozdrawiam.
avere Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Witam, sprawdz wieczorem to samo miejsce, masz inne oswietlenie to dla tego , oraz koniecznie szukaj bliżej , ponieważ czesto nam się wydaje że model spadł dalej a to nie jest prawda. Pozdrawiam
idfx Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Zawsze przed lotem obieram odruchowo punkty odniesienia i to w 99% zdaje egzamin. Stań w tym samym miejscu, skojarz "dziwne kształty: / drzewa / kanały wodne itp. i zaraz Ci się rozjaśni
SlashTheOne Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Opublikowano 24 Lipca 2014 Jak do tej pory po modelu nie ma śladu. Zajrzałem do pobliskiego sklepu i tam zostawiłem namiary jak by ktoś go znalazł. Takie uroki modelarstwo ;-)
Rekomendowane odpowiedzi