SlashTheOne Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Witam. Dzisiaj pierwszy raz zgubiłem model...poniosła mnie fantazja i niestety zgubiłem orientację modelu względem mojej osoby... Pomimo 3 wypraw poszukiwawczych samolot pozostaje nieodnaleziony... Może jest jakiś modelarz z okolic który ma Fpv i chciałby Przeszukać teren z góry? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avere Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Witam, sprawdz wieczorem to samo miejsce, masz inne oswietlenie to dla tego , oraz koniecznie szukaj bliżej , ponieważ czesto nam się wydaje że model spadł dalej a to nie jest prawda. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Zawsze przed lotem obieram odruchowo punkty odniesienia i to w 99% zdaje egzamin. Stań w tym samym miejscu, skojarz "dziwne kształty: / drzewa / kanały wodne itp. i zaraz Ci się rozjaśni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlashTheOne Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Jak do tej pory po modelu nie ma śladu. Zajrzałem do pobliskiego sklepu i tam zostawiłem namiary jak by ktoś go znalazł. Takie uroki modelarstwo ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi