Piter__84 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem modelu samolotu. Myślę, że uda mi się rozwinąć w kwestii modelarstwa między innymi dzięki forum. Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Jaki model samolotu nabyłaś? Rozumiem, że posiadasz zerowe doświadczenie w dziedzinie modelarstwa? W powitalni nie rozwinąłeś się za bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter__84 Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 No właśnie zerowe i obecnie studiuję teorie. Kupiłem używany zestaw samolotu Mentor. Chciałbym również nawiązć kontakt z kimś z mojej okolicy i wypróbować go w praktyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Witamy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi