olo Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Ja mam magnesy fi 4 na 5 wys. wklejone na Distal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 A moga być płaskie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Nie widziałem ale ktoś mi opowiadał że użył płaskich. Pierwsze moje próby były z magnesami fi 2mm bo nie miałem jeszcze fi 4 mm i też działało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 dzięki za podpowiedzi ,,jak coś wywinę" przy silniku to jeszcze was "pomolestuję" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ac_schnitzer Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 jak cos to takie magnesy walcowe 3mm na 5mm wiem skad mozna wziasc w warsztatach gdzie montuja gaz, przy niektorych wielozaworach sa w oryginale takie wskazniki pokazujace napelnienie butli, ale to sie wyrzuca i montuje czujniki elektroniczne..... Mam nadzieje ze pomoglem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.