marek Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 witam kupiłem nadajnik hitec flash 5 x w kpl. z serwami i odbiornik itd.po załączeniu odbiornika i nadajnika serwa nie reagują na ruch drążków dopiero po zbliżeniu do odbiornika na odległość 10 cm drążki sa aktywne lecz wszystkie serwa drgają gdy aparatura znajdzie się 30 cm dalej wszystko milknie .nie wiem co mogło się stać sprzęt jest nowy a aku naładowane :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Kwarce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 reklamuj całość odrazu !! Ja z Eclipsem miałem gorsze przejścia i wole nie wracać do tego. pozaznaczaj w znany tylko tobie sposób nadajnik i iodiornik i staraj się o wymiane na nowy, gdyż sprzęt masz wadliwy fabrycznie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Nie zauważyłem, że działa, tylko ma zasięg 10cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 A teraz w ogóle jest jeszcze Flash dostępny ? Teraz to na półkach sklepów internetowych widuje OPTICA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Nie zauważyłem, że działa, tylko ma zasięg 10cm Ale hubercie to moga być kwarce Ja Microna pogrzebałęm przez to :/ Wsadziłęm do Flash5s kwarce od graupnera po 5m zero reakcji na stery 1m z rozłożoną anteną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Spytam kuriozalnie - a antena wkrecona ?? Kwarce dobrze założone tzn czy nie odwrotnie ?? TX nadajnik RX odbiornik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.