miro-er1 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 witam , panowie mam apke turnigy 9x dzis wracam do domu po 5 tyg wlaczylem ja chcialem polatac a tu zonk, po dodlaczeniu i wlaczeniu jej silnik nie kreci sie albo kreci skokami dziwnymi serwa szaleja tzn ruszaja sie bez ustannnie wszsytkie niewiem co jest grane czy mozna jakis reset zrobic mial ktos takie problemy , wyjalem z niej koszyk z bateriami moze sie zresetuje sama , probowalem na roznych silnikach i roznych regulatorach caly czas to samo nawet pakiety zmienialem i baterie w zaparatuze bo pokazywalo zasilanie 9,6v i nic nie pomoglo moze ktos cos pomoze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donaro Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Może problemem nie jest aparatura tylko odbiornik? Masz możliwość sprawdzenia aparatury z innym odbiornikiem lub odbiornika z inna aparatura? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Lub ponownie zbindować może pomoże i zasilanie nadajnika podładować chociaż przy 9,6V u mnie jest alarm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 dziekuje juz zlokalizowalem problem , uszkodzony regulator , nowy kupiony w abc rc zreszta o nazwie abc , wszsytko dzila serwa chodza dzwieki silnik wydaje ale nie chodzi wcale , sprawdzalem z innymi silnikami i tez nie chodza na tym reglu takze jutro wysyla reklamacje do abc rc mam nadz ze mi uwzglednia , po 2 razy przelutowywalem wtyk pradowy i konektory do silnika i to samo nie chodzi silnik wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 A ustawiłeś zakres drążka gazu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 No wlasnie niewiem bo pruboealem jak w instrukcji bylo i nic mam dualskiego i jeszcze redoxa i z nimi problemow nie mislem., ale juz wyslalem do sklepu z reklamacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi