Kamillo008 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Witam, nazywam się Kamil przygodę z modelarstwem zacząłem 2 lata temu na szybowcu alpha 1500 bez wcześniejszego przygotowania na symulatorze Szybowiec jak się domyslacie został rozbity, zakupiony symulator i naprawiona alpha . Jak do tej pory latam bez "grubszego kreta". W przyszłości (mam nadzieję, że wiosną 2015 początki FPV i w sumie dlatego tu jestem bo w tym temacie jestem laikiem.Pozdrawiam ps. Na jesień budowa rwd-5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba.j Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Cześć jestem Kuba moje hobby to motoryzacja i modelarstwo. Z modelarstwem zaczołem rok temu małym śmilowcem t-38 który się zepsuł. teraz latam t-55 i jeżdżę trojan buggy od Himoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Które konto wybierasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamillo008 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Tzn ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba.j Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 to drugie konto jest moje tylko w złym miejscu się przywitałem kuba Sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Ok, wkrótce to uporządkuję bo mam chwilowe zajęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba.j Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 dzięki a kiedy będę miał dostęp do pisania we wszystkich tematach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Już oba aktywne. Witam na forum i pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi