Artanis Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Siema Mam w swoim dorobku samodzielnie zmontowanego robota kołowego, całkowicie sterowany z poziomu laptopa wraz z przechwytywaniem obrazu z kamery Proces tworzenia bardziej mnie interesuje niż samo użytkowanie, więc nie korzystałem z gotowych rozwiązań tylko wszystko sam programowałem i lutowałem Teraz chciałbym wznieść robota w powietrze, a że nie mam doświadczenia w budowie latających maszyn, chciałbym się poradzić lepiej ogarniętych amatorów podbijania przestworzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Proszę poprawić pola profilu. Dziękuję i pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artanis Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Witamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi