Marcin Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Tak mnie naszło: ciąg dalszy wkrótce (jak farba przeschnie;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość helifun Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Oj dlaczego nie twister, moglibyśmy pośmigać w szyku. Pakiet 4S A123 idealnie wpasował sie w napęd twistera :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 I na Twistera przyjdzie czas - Mam regulator 60A, mam serwa, mam pakiet A123.... tylko modelu nie mam hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 ostatnie fotki: Podsumowując - Silnik KEDA A22 M, regulator Dualsky 30A, zasilanie 1700 3S Dualsky, odbiornik HFS 05 MS, - to wytargałem z Nastik.pl Natomiast kolega na próbę ściągnął mi serwa Hextronik z UH. Waga do lotu 508g. Będzie trochę więcej, bo śmigło APC ciązy mi na tyłek - wpakuję mu pakiet 2200 16C 3s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Piekny model i doskonale foty...Ale mam jedno male pytanko...Nie znam sie zabardzo ale czy pakiet nie jest lekko "napompowany"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Nieźle, nieźle. Oby tylko pakiet wyrobił 8) Hextroniki, dość dobre serwa. Aha Marcin, jak Marcin słusznie zauważył( ;-) ) pakiet poducha. Czekam na oblot! :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Poducha? Nie straszcie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Niestraszymy, pakiet powinien być idealnie płaski i twardy w żadnym wypadku nie powinien uginać sie pod naciskiem palca jeśli jest choć troche spuchniety to szybko straci swoja pojemność i wydajnośc pradową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Sluchajcie, jest twardy, od poczatku wyglada tak samo. Mam jeszcze nowy pakiet 3s 2200 mAh ktory wyglada podobnie - zrobił DWA loty po ktorych był zimny. Pojemnosci tego 1700 to 1650 mAh (niedawno ladowane). A i sam pakiet nie jest obciązany prądami wiekszymi niz 12A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Spoko Marcin jest taki jak powinien być. Niebawem będzie zaproszeni do Jaworzna na oblot Artista i Rebelova to z miłą chęcią bym to zobaczył w locie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Z miłą chęcią, pewnie Grzegorz mnie też będzie namawiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 A kiedy oblot? Bo chętnie bym go zobaczył jak lata (też mam ochotę na jakiegoś Jeta z MPX), z pracy mam kilka kilometrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Mam trzy takie pakiety wszystkie wyglądają podobnie. Spoko to tylko ta folia jest tak mało/słabo dociśnięta. Latam na nich od roku albo i dłużej wszystko jest ok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Wyglądało że poducha jest większa... ach te DualSky'e ;-) No właśnie, kiedy oblot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Oblot? Hmm, malo brakowalo byłby dzis, ale mi się nie chciało :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloo255 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Pakiety nie wygladaja dosc optymistycznie no ale skoro mowisz ze sa ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Dzis model został oblatany. Co prawda było to na ''szybko'', ale modelik przeżył. :wink: Fotki i filmy będą jak tylko je przygotuję EDIT: oto i foty: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 czekam na filmik opisz jak model sprawuje się w locie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barabasz Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Zdjęcie nr9 liczone od dołu (nalot na obiektyw) jest the best - cuś pięknego. Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Zdjęcie nr9 liczone od dołu (nalot na obiektyw) jest the best - cuś pięknego.Krzysiek Widac, ze sloty puste - odpalił rakiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.