Asgard Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Witam. Mam 39 lat i od malca jestem miłośnikiem lotnictwa oraz modelarstwa. Pasję zaszczepił mi mój ojciec , który budował modele latające(głównie proste szybowce). Sam kiedyś budowałem razem z nim, a później poszedłem troszeczkę w innym kierunku(modele plastikowe). Teraz chciałbym spróbować sił z modelami RC. Po oblocie prezentu syna(mały helikopter) ponownie zaraziłem się modelami latającymi.Będę miał sporo pytań i mam nadzieję że nie zamęczę Was nimi. Pozdrawiam Wacław. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Proszę sprecyzować pole Skąd w profilu. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Witamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi