akte Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Cześć,Moje pasje modelarskie zrodziły się około 15 lat temu. Jako kilkunastoletni chłopak zacząłem sklejać modele kartonowe oparte o wydawnictwo Mały Modelarz, a także modele plastikowe.Póżniej była modelarnia przy Spółdzielni Mieszkaniowej :-). Tam powstało wiele modeli na uwięzi, szybowców swobodnie latających. Były zawody, wystawy itp. Następnie długa przerwa spowodowana nauką, pracą, rodziną. Powrót do modelarstwa nastąpił nieoczekiwanie 2 lata temu. Poczułem chęć powrotu do tego hobby. Pierwszy model RC i nauka sterowaniem nim już za mną. W tej chwili posiadam już kilka modeli, którymi latam z większym lub mniejszym powodzeniem.Rejestruję się na forum bo, myślę że pora zabrać głos w niektórych dyskusjach lub spróbować poszukać wskazówek u Kolegów z bogatszym warsztatem umiejętności i wiedzy.PozdrawiamTomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Witamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi