AndyCopter Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Poszukuję karty programującej do ESC EMAX serii Simon Z jakiś powodów, ta karta nie działa, mimo braku zastrzeżeń w opisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Ja nie wiem po co wam te karty.... wszysto ładnie się programuje samą aparaturą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Tym bardziej ze ustawia się to przeważnie tylko raz Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Odpowiedż producenta niestety jednoznaczna, do zaawansowanego programowania ESC z oprogramowaniem SimonK tylko specjalna karta. Szkoda, że sprzedawcy w naszych sklepach o tym nie wiedzą. Zaoszczędziło by to sporo niepotrzebnego czasu na reklamacje. I pozostaje zaczekać, aż będzie dostępna u nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi