Modelarz rc Opublikowano 31 Grudnia 2006 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Witam robie właśnie nowy serwis modelarski. nie podam adresu bo to bedzie spam. I mam prośbe na razie nie mam na nią co dać i prośbe kieruje do was moglibyście mi wyslać jakieś plany, filmiki z lotów, zdjęcia itp na adres Modelarz@onet.eu ?? Z gury dziękuje!
olo Opublikowano 31 Grudnia 2006 Opublikowano 31 Grudnia 2006 A nie szukasz admina albo moderatora ? mam trochę wolnego czasu
Modelarz rc Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2006 Wiesz jeśli znasz język HTML to niezaszkodzi mieć wspulnika:)
olo Opublikowano 31 Grudnia 2006 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Wiesz jeśli znasz język HTML to niezaszkodzi mieć wspulnika:) Na wspólnika bym się zgodził na ,,wspulnika" to odpada za wysokie progi na moje nogi. Oczywiście życzę Ci powodzenia w tworzeniu forum i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku:D
rabbitlkr Opublikowano 31 Grudnia 2006 Opublikowano 31 Grudnia 2006 a ja jeszcze bym radził koledze modelarzowi, żeby zakupił sobie słownik ortograficzny, żeby na tym nowo powstajacym serwisie nie było takich byków;) sorki ale nie mogłem sie powstrzymać edit:pisałem razem z Motylem:P
Modelarz rc Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2006 A masz jakieś plany, filmy czy jakieś zdjęcia na tą strone bo w tej chwili nie mam co na nią dać)
MarekJ Opublikowano 31 Grudnia 2006 Opublikowano 31 Grudnia 2006 To po co robisz serwis jak nie masz do niego co dać? A może to po prostu za skomplikowane dla mnie starego, aby zrozumieć
motyl Opublikowano 1 Stycznia 2007 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Marku bo to jest chęc posiadania serwisu internetowego i szpan przed kolegami że ja nim rządze tak ja to odczuwam. Osobiście zbieram sie z rok aby nastrugac strone www swoja z modelami i jakos zebrac się nie moge, bo kto ją bedzie na bierząco aktualizował ?? ja strugam modele i jak coś to pisze tu:) a po co strona bez aktualizacji ??
Jacqubes Opublikowano 1 Stycznia 2007 Opublikowano 1 Stycznia 2007 To po co robisz serwis jak nie masz do niego co dać? A może to po prostu za skomplikowane dla mnie starego, aby zrozumieć U mnie w szkole np: w 2-giej klasie trzeba było zrobić jakąś stronę, żeby mieć okazję na 6 na konieć z informatyki Co prawda sam nie zrobiłem bo nie miałem o czym
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.