Modelarz rc Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Witam robie właśnie nowy serwis modelarski. nie podam adresu bo to bedzie spam. I mam prośbe na razie nie mam na nią co dać i prośbe kieruje do was moglibyście mi wyslać jakieś plany, filmiki z lotów, zdjęcia itp na adres Modelarz@onet.eu ?? Z gury dziękuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 A nie szukasz admina albo moderatora ? mam trochę wolnego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz rc Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Wiesz jeśli znasz język HTML to niezaszkodzi mieć wspulnika:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Wiesz jeśli znasz język HTML to niezaszkodzi mieć wspulnika:) Na wspólnika bym się zgodził na ,,wspulnika" to odpada za wysokie progi na moje nogi. Oczywiście życzę Ci powodzenia w tworzeniu forum i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 wspulnika:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 a ja jeszcze bym radził koledze modelarzowi, żeby zakupił sobie słownik ortograficzny, żeby na tym nowo powstajacym serwisie nie było takich byków;) sorki ale nie mogłem sie powstrzymać edit:pisałem razem z Motylem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz rc Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 A masz jakieś plany, filmy czy jakieś zdjęcia na tą strone bo w tej chwili nie mam co na nią dać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 To po co robisz serwis jak nie masz do niego co dać? A może to po prostu za skomplikowane dla mnie starego, aby zrozumieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Marku bo to jest chęc posiadania serwisu internetowego i szpan przed kolegami że ja nim rządze tak ja to odczuwam. Osobiście zbieram sie z rok aby nastrugac strone www swoja z modelami i jakos zebrac się nie moge, bo kto ją bedzie na bierząco aktualizował ?? ja strugam modele i jak coś to pisze tu:) a po co strona bez aktualizacji ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 To po co robisz serwis jak nie masz do niego co dać? A może to po prostu za skomplikowane dla mnie starego, aby zrozumieć U mnie w szkole np: w 2-giej klasie trzeba było zrobić jakąś stronę, żeby mieć okazję na 6 na konieć z informatyki Co prawda sam nie zrobiłem bo nie miałem o czym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.