Modelarz rc Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 Witam robie właśnie nowy serwis modelarski. nie podam adresu bo to bedzie spam. I mam prośbe na razie nie mam na nią co dać i prośbe kieruje do was moglibyście mi wyslać jakieś plany, filmiki z lotów, zdjęcia itp na adres Modelarz@onet.eu ?? Z gury dziękuje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
olo Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 A nie szukasz admina albo moderatora ? mam trochę wolnego czasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Modelarz rc Posted December 31, 2006 Author Share Posted December 31, 2006 Wiesz jeśli znasz język HTML to niezaszkodzi mieć wspulnika:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
olo Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 Wiesz jeśli znasz język HTML to niezaszkodzi mieć wspulnika:) Na wspólnika bym się zgodził na ,,wspulnika" to odpada za wysokie progi na moje nogi. Oczywiście życzę Ci powodzenia w tworzeniu forum i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 wspulnika:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabbitlkr Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 a ja jeszcze bym radził koledze modelarzowi, żeby zakupił sobie słownik ortograficzny, żeby na tym nowo powstajacym serwisie nie było takich byków;) sorki ale nie mogłem sie powstrzymać edit:pisałem razem z Motylem:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Modelarz rc Posted December 31, 2006 Author Share Posted December 31, 2006 A masz jakieś plany, filmy czy jakieś zdjęcia na tą strone bo w tej chwili nie mam co na nią dać) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarekJ Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 To po co robisz serwis jak nie masz do niego co dać? A może to po prostu za skomplikowane dla mnie starego, aby zrozumieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 Marku bo to jest chęc posiadania serwisu internetowego i szpan przed kolegami że ja nim rządze tak ja to odczuwam. Osobiście zbieram sie z rok aby nastrugac strone www swoja z modelami i jakos zebrac się nie moge, bo kto ją bedzie na bierząco aktualizował ?? ja strugam modele i jak coś to pisze tu:) a po co strona bez aktualizacji ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacqubes Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 To po co robisz serwis jak nie masz do niego co dać? A może to po prostu za skomplikowane dla mnie starego, aby zrozumieć U mnie w szkole np: w 2-giej klasie trzeba było zrobić jakąś stronę, żeby mieć okazję na 6 na konieć z informatyki Co prawda sam nie zrobiłem bo nie miałem o czym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.