Jump to content

Nowy serwis Modelarski??

Modelarz rc

Recommended Posts

Witam robie właśnie nowy serwis modelarski. nie podam adresu bo to bedzie spam. I mam prośbe na razie nie mam na nią co dać i prośbe kieruje do was moglibyście mi wyslać jakieś plany, filmiki z lotów, zdjęcia itp na adres Modelarz@onet.eu ?? Z gury dziękuje!

Wiesz jeśli znasz język HTML to niezaszkodzi mieć wspulnika:)

Na wspólnika bym się zgodził na ,,wspulnika" to odpada za wysokie progi na moje nogi. :D

Oczywiście życzę Ci powodzenia w tworzeniu forum i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku:D

a ja jeszcze bym radził koledze modelarzowi, żeby zakupił sobie słownik ortograficzny, żeby na tym nowo powstajacym serwisie nie było takich byków;)

sorki ale nie mogłem sie powstrzymać;)

edit:pisałem razem z Motylem:P

Marku bo to jest chęc posiadania serwisu internetowego i szpan przed kolegami że ja nim rządze :) tak ja to odczuwam. Osobiście zbieram sie z rok aby nastrugac strone www swoja z modelami i jakos zebrac się nie moge, bo kto ją bedzie na bierząco aktualizował ?? ja strugam modele i jak coś to pisze tu:) a po co strona bez aktualizacji ?? :)

To po co robisz serwis jak nie masz do niego co dać? A może to po prostu za skomplikowane dla mnie starego, aby zrozumieć :D

U mnie w szkole np: w 2-giej klasie trzeba było zrobić jakąś stronę, żeby mieć okazję na 6 na konieć z informatyki :D:D:D Co prawda sam nie zrobiłem bo nie miałem o czym :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.