rodzyn123456789 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Witam chciałbym zbudowac swoj pierwszy samolot RC ale nie z gotowych czesci tzw kitow tylko np z syropianu ktorego mam poddostatkiem posiadam helikopter ktory mi sie znudzil i mam kilka pytań ? Czy czesci z helikoptera beda pasowaly do samolotu ? Jaki samolot najlepiej zrobic z syropianu i jaki duzy ? Czy taka osoba jak ja majaca skromną wiedze ale spora determinacje i cierpliwosc da sobie rade ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 No ba na pewno dasz rade , ale nic nie piszesz jaki heli chcesz rozpłatać w tej intencji ?? Do jakiegoś trenerka kupisz części w dobrej cenie i takie jak potrzeba , może nie warto psuć śmiglaka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi