mlody25 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Witam wszystkich bardzo serdecznie (z góry przepraszam za avatar ale to jedyne zdjęcie jakie mam...) Więc tak nazywam sie Radek Piwowarski mieszkam w Katowicach mam 13 lat i modelarstwem zajmuje się od 2 lat. miałem zamiar kupić kiedyś helikopter RC ale jakoś mnie to nie kręci... no i samoloty są o polowe tańsze... Tak czy siak !!!!!!!!!!WITAM!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 hehehe o połowę tańsze a tak wogóle to serdecznie witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Witaj, ładne masz hasło, a i zdjęcie takie trochę artystyczne. Mnie się podoba, jak możesz zostaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.