Ritzs Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Witam nazywam sie Maciek i mam 12 lat. Mieszkam w wołominie, pod Warszawą Od okolo 2 lat interesuje się modelarstwem rc(mialem kilka helikopterow i aut). Jeżdząc ostatnio na rowerze spotkalem w Ossowie 2 Panów z Niemieckim bombowcem i to zmobilizowało mnie to do działania. W najbliższym czasie zamawiam symulator easy start 4 czy jakos tak . Od Forumowiczów oczekuje wsparcia Żegnam i dziękuje za przeczytanie tego co napisałem. Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Co robimy z kontem Razen ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ritzs Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Tzn? Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Pod Twoim IP i adresem email widnieje użytkownik Razen .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ritzs Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Aaa tak usuwamy jak mozemy, bo rejestrowalem sie z fona i nwm czemu wszedl zly mail . Przepraszam. Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Witamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi