nepray Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Dzień dobry wszystkim. Właśnie dojrzewam do zakupu pierwszego Pionierka, tak coby sprawdzić czy to hobby dla mnie Niby lotnictwo mnie kręci w każdej postaci, ale lotnictwo RC to dla mnie czarna magia Przekopuję forum, pewnie postaram się jakoś wkrótce na śmietnisku albo Czyżynach z nowym nabytkiem pojawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 avatar .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nepray Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Ups, nie doczytawszy. Poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Witamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi