fullje Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Witam was. Z racji iż chciałem sprawdzić co jest nie tak z moim kontem, zarejestrowałem drugie 'evloution' jednakże z nim też są problemy więc prosiłbym o usunięcie w/w konta z góry przepraszam za problemy. A więc, jestem studentem Informatyki na Uniwersytecie Łódzkim, mam na imię Paweł i poza kierunkiem studiów interesuje się astronomią i grami komputerowymi =) Kiedyś zobaczyłem jaką frajdę sprawia ludziom zabawa modelami samolotów RC więc sam chciałem spróbować swoich sił w tej dziedzinie Mam 22 lata aktualnie i wycięty model RWD - 5. Może kiedyś jakaś relacja z budowy pierwszego depronowca czy coś, kto wie. Przez kilka miesięcy byłem użytkownikiem, który tylko czytał lecz chciałem to zmienić i właśnie dlatego się wam przedstawiam. Także pozdrawiam was i udanych lotów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Witamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi