polpakpol Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Czy jest możliwość przerobienia serva na rc switch on/off ?? Wiem że to jest wykonalne bez problemu mechanicznie, a czy da się wykorzystać elektronikę z serva do takiego celu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Kilka sekund w google... http://pfmrc.eu/index.php?/topic/33873-wlacznik-swiatel-sterowany-z-aparatury/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 a nie można ustawić end.point'ów dla serwa na switcha w aparaturze i dwa stany -100 / +100 a orczyk serwa sprzęgnięte z jakimś wyłącznikiem ? Nie bardzo wiem do czego chcesz to użyć, dlatego tak wymyślam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 orczyk serwa sprzęgnięte z jakimś wyłącznikiem ? To jest właśnie rozwiązanie ,,mechaniczne'' o którym napisałem. Dziękuję Mariusz za link, jutro się zabieram do pracy. Delta 120+ klakson od motoru, lepiej tak przepędzać wróble niż petardami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 To jest właśnie rozwiązanie ,,mechaniczne'' o którym napisałem. Dziękuję Mariusz za link, jutro się zabieram do pracy. Delta 120+ klakson od motoru, lepiej tak przepędzać wróble niż petardami a wiatrówki nie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 No właśnie nie mam, mam dwójkę rodzeństwa i lepiej nie kusić losu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 taniej by ci wyszlo wykorzystanie jakiegos buzzera lzejsze to i glosniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Oj chyba buzzerek nie jest chyba głośniejszy Zresztą wróble to tylko pretekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi