mayak Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Witajcie! zacząłem od helikopterów RC, a teraz ciągnie mnie do 'skrzydełek', więc zawitałem na to forum od czasu do odwiedzam "lotnisko" na ul. Celulozy w Warszawie Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Każdy z członków forum zobowiązany jest bezwarunkowo podać następujące dane:- imię- wiek, datę urodzenia- miejscowość pobytu ( zamieszkania) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayak Opublikowano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayak Opublikowano 8 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 rozumiem, że moje powitanie zostało zweryfikowane, ale niestety ciągle nie mogę otwierać załączników do postów na forum gdy klikam (np. http://pfmrc.eu/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=3471) , to otrzymuje stronę z napisem: Nie masz uprawnień do tego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Witamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi