motyl Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Maciej Poz, czy ty to ty?? Kolega z lotniska ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 jak najbardziej kolega z lotniska i zarazem mój kolega z klasy 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Poz Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 TAk to ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławek Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 projekt upadł czy ucichł? wtrące swoje 3grosze-są modele samolotów sterowane wirnikiem w stateczniku!!! jest to w postaci w postaci wentylatorka schowanego w stateczniku coś jak mają francuskie śmigłowce Gazelle-Dauphin. sam przerobiłem chinszczyzne,w prawdzie nie ze śmigłowca ale zawsze: http://pl.youtube.com/watch?v=R3a2d9vs4Cc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.