lukaszluk Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Witam sedrecznie kolegów Ostatnio okazyjnie udało mi sie w bardzo niskiej cenie kupic kilka sztuk nieużywanych śmigieł drewnianych ale jest problem bo są tam większe wymiary nie calowe i nie wiem jak je dobrać danego silnika bo sugeruję sie zawsze miarą w calach Podaję wymiary jakie są na śmigłach 190/140 x2210/120 x2280/140 x5250/120200/100 Jak je przeliczać jaka to miara jest wogóle, może ktoś ze starchych kolegów wie ci i jak Z góry dziękuję Mogę jeszcze podać nazwę firmy bo też jest na śmigłach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Masz rozmiar w milimetrach, cal ma ok. 25,4mm. Gdzie trudność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszluk Opublikowano 7 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Nie miałem nigdy styczności z takimi wymiarami, nawet z derwniakiami wię dlatego prosiłem o pomoc, ot tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi