michcio88 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Mam maly problem z tymi serwami :/ W modelu mam 3 sztukli 2 do lotek i jedno do steru kierunku. Nie wiem czemu ale te serwa dzialaja jakos wolno. Podlanczam serwa PT i od razu widac roznice w szubkosci przy szybkim ruchu drazka. Czy to wina serwa ich zamontowania pakietu czy czegos innego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Nie wiem czemu ale te serwa dzialaja jakos wolno. Miałem dwie sztuki- ta powolność, kilkumilimetrowe luzy i mały moment to ich cecha rozpoznawcza. Serdecznie odradzam te serwa-lepiej kupić tańsze i lepsze TP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Hehe szkoda ze tak pozno sie dowiedzialem teraz bede bral tylko TP . Mama nadzieje ze to nie wplynie az tak znaczaco na wlasciwosci lotne modelu, napeno model bedzie wolno reagowal na wychylenia grazka :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.