modelarz316 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Czy ktoś ma filmy, lub zdjęcia robinsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba_s Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Wpisz w youtube.pl e-sky robins, znajdziesz dużo filmików. A planujesz go kupić czy może już masz? Ja go mam i mogę polecić, to jest Lama tyle, że ma fajną kabinkę wygląda jak prawdziwy robinson-22. I ładnie w locie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcedes clk Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 A czy można nim robić jakieś akrobacje ja jak narzaie latam samolotami więc czy też ten robins-22 jest łatwy w pilotażu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Kolego mrcedes clk, nie wiem, jakie wyobrażenie masz o helikopterach coaxial typu Lama. Jeśli chodzi o "akrobacje", to możesz nim wisieć, lecieć do przodu, tyłu i na boki. Aha, jeszcze obracać wokół osi pionowej Co do łatwości pilotażu, jest łatwiej (moim zdaniem), niż helikopterem w fms-ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz316 Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Kolego Kuba5 zamierzam go kupić, ale jest droższy od lamy. Co do wyglądu, to mi też się bardziej podoba ROBINS niż Lamy. A może ktoś widział Robinsa do Fms-a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba_s Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Robinsa do fmsa nie ma jest lama, ale co to za róznica?? Przecież tu chodzi o zachowanie w locie i wyrobienie odruchów a nie o wygląd. A tu się mogę z cobrą zgodzić, że w fms jest trudniej niż w prawdziwym locie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill3ro92 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Robins ma jeszcze poważna wade, że wszystko ma zakryte i cięzko mocowanie pakietu wchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba_s Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 A czy masz ten heli czy tylko tak słyszałeś? Bo ja w swoim nie mam problemu z zamocowaniem pakietu, poprostu wsuwam go w tą małą szufladkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill3ro92 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 kolega ma, ja mam v3 wole mieć bebechy na wierzchu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.