Jump to content

Robins e-sky

modelarz316

Recommended Posts

Posted

Wpisz w youtube.pl e-sky robins, znajdziesz dużo filmików. A planujesz go kupić czy może już masz? Ja go mam i mogę polecić, to jest Lama tyle, że ma fajną kabinkę wygląda jak prawdziwy robinson-22. I ładnie w locie wygląda.

Posted

Kolego mrcedes clk, nie wiem, jakie wyobrażenie masz o helikopterach coaxial typu Lama. Jeśli chodzi o "akrobacje", to możesz nim wisieć, lecieć do przodu, tyłu i na boki. Aha, jeszcze obracać wokół osi pionowej :D

Co do łatwości pilotażu, jest łatwiej (moim zdaniem), niż helikopterem w fms-ie.

Posted

Kolego Kuba5 zamierzam go kupić, ale jest droższy od lamy. Co do wyglądu, to mi też się bardziej podoba ROBINS niż Lamy. A może ktoś widział Robinsa do Fms-a?

Posted

Robinsa do fmsa nie ma jest lama, ale co to za róznica?? Przecież tu chodzi o zachowanie w locie i wyrobienie odruchów a nie o wygląd. A tu się mogę z cobrą zgodzić, że w fms jest trudniej niż w prawdziwym locie.

Posted

A czy masz ten heli czy tylko tak słyszałeś? Bo ja w swoim nie mam problemu z zamocowaniem pakietu, poprostu wsuwam go w tą małą szufladkę.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.