BART Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 Co sądzicie o tej aparaturze?Co wnosi nowego system FASST w praktyce? Bart
BART Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Opublikowano 20 Marca 2008 http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=4588 Podglad produktu Bart
begginer_rc Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Witam Właśnie wyjąłeś mi to pytanie z ust też coś szukam na ten temat bo przymierzam się do jej kupna do nowobudowanego modelu. Póki co jest jeden głos na TAK z linka który podałeś wyżej. Pozwolę zacytować Aparaturka rewelacja. Bardzo prosta intuicyna obsługa. Super sprzęt za normalną kasę, a co najważniejsze brak problemów z powielaniem się kanałów kolegów uczestniczących w zabawie! Polecam Wydaje mi się to być nową aparaturą na rynku stąd pewnie znikoma ilość "testerów" tego nazwijmy cudeńka. A mi już się nasuwa kolejne pytanie czy aparatura pracuje z antenką krótką tak jak na zdjęciu czy to tylko poglądowa fotka a w rzeczywistości należy jakiś dobry metr z niej wyciągnąć,
adam712 Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Brakuje jej porządnego wyświetlacza graficznego,wszystko opisane jest skrótami.Podobnie jak Mx-12 nie ma żadnego timera.O systemie Fasst nie wypowiadam się bo czekam na 10C :twisted: (nie chcę nowej wojny 35M-2,G na forum) Jednak jako radio dla początkującego 6EX ma jednak dużą wadę-drogie odbiorniki.Gdy masz kilka nawet tanich deproniaków przydałyby się ze 3 odbiorniki. Radio+3 odbiorniki to już ponad 1000 zł,a mając zwykły nadajnik polatasz nawet z E-sky-em za 60 zł. Oczywiście to tylko moja subiektywna opinia.
BART Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Interesuje mnie jak kozdego modelarza =mozliwosc braku zakłóceń. Obecnie mam Hitec 5x Flasha,jestem zadowolony z opcji,które oferuje,zwłaszcza z timera.Nie wyobrazam sobie pracy bez niego...bo kto mi podpowie ,ze czas ladować a na zegarek patrzec w czxasie latania...no cóz te z mozna..ale po co. Co zrobic ,aby było było mniej zakłóceń? Na jaki ewentualnie inny nadajnik zmienić?Czy inwestowac w lepszy odbiornik? 2,4 G daje komfort tylko ponnoć ma krótki zasięg i preferowany jest do Park,SLow Fl ,kombatu.Znam mozdelarzy ,którzy uzywają tej częstotliwosci i lataja daleko i wszystko jest ok. Trudno sie w tym wszystkim odnaleźć i zdecydowac,ale czytajac inne posty widze ,że nie jestem samotny. Bart
cobra Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 begginer_rc, dla pasma 2,4 GHz anteny mają właśnie taką długość. Już nic się nie wysuwa :rotfl:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.