szpieg Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Witam wszystkich serdecznie. Nazywam się Norbert jestem z Rzeszowa. Do powtórnej infekcji modelarstwem doszło przed 3 laty. Była to alternatywa dla zarzuconego paralotniarstwa. Coś w powietrze ciągnie. Zacząłem od elektryków - SUNNY - Svensona. Później kolejny szybowiec - elektryk No Name z silnikiem trójfazowym. Następnie kolej przyszła na depron /materiał dość kruchy/ i tekpol (coroplast). Na skutek braku cierpliwości do aku (choć trzeba przyznać, że to czyste latanie), przeszedłem na spaliny, montowane w deltach ze styroduru i w SPAD-ach. Te ostanie są godne polecenia. Szybki montaż i bezstresowe latanie. Teraz przystąpiłem do montażu Bristola, też ze Svensona. I czekam na wiosnę, chyba jak wszyscy modelarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Witamy ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi