Grzechu Opublikowano 22 Marca 2008 Opublikowano 22 Marca 2008 nudziło mi się, poczyniłem taką rzutkę fajną... szybowca "dakar" bez planów, z głowy wymyślałem i robiłem na bieżąco rozpiętość 138cm długość 71cm waga 175g (waga skrzydła 80g) Skrzydło depron 3mm, sosna i balsa Stateczniki depron 6mm Kadłub z szybowca jaskółki, leżałą mocno zniszczona :mrgreen: Skrzydło metodą, przyklej, zagnij, zaklej Uszy: Gotowy szybowiec jeszcze nie oblatany, nie wyważony, ale wszystko w swoim czasie
Emil Opublikowano 22 Marca 2008 Opublikowano 22 Marca 2008 no fajne fajne ciekawe jakie właściwości lotne?
Grzechu Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Opublikowano 22 Marca 2008 a jaki dział ma być? widziałem tu rzutki w tym dziale...
Wieczu Opublikowano 22 Marca 2008 Opublikowano 22 Marca 2008 Dział dobry, szybowiec w końcu, klasę też mu można dać F1H. Więc? Ciekawy pomysł Pozdrawiam
meteor Opublikowano 22 Marca 2008 Opublikowano 22 Marca 2008 Polskie Forum Modelarskie Strona Główna ? Latające RC ? Szybowce i motoszybowce ? Szybowce ? Szybowiec swobodnie latający przepraszam ale to dział Latających RC tak? więc po co robić w nim bałagan?
Grzechu Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Opublikowano 22 Marca 2008 więc się zapytałem, gdzie ma być... bo nie ma na forum działu bez rc, a forum nazywa się "polskie forum modelarskie" więc to trochę masło maślane
meteor Opublikowano 22 Marca 2008 Opublikowano 22 Marca 2008 w zasadzie nie ma działu do którego się to łapie :shock: , nie wiem dlaczego
krzysiek w Opublikowano 23 Marca 2008 Opublikowano 23 Marca 2008 No no pomysl ciekawy. A co do działu to dla mnie moze to byc w koncu to szybowiec sterowany telekinetycznie. A nowego działu "swobodnie latajace" dla jednego tematu nie ma otwierac.Takie moje zdanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.