Grzechu Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 nudziło mi się, poczyniłem taką rzutkę fajną... szybowca "dakar" bez planów, z głowy wymyślałem i robiłem na bieżąco rozpiętość 138cm długość 71cm waga 175g (waga skrzydła 80g) Skrzydło depron 3mm, sosna i balsa Stateczniki depron 6mm Kadłub z szybowca jaskółki, leżałą mocno zniszczona :mrgreen: Skrzydło metodą, przyklej, zagnij, zaklej Uszy: Gotowy szybowiec jeszcze nie oblatany, nie wyważony, ale wszystko w swoim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 no fajne fajne ciekawe jakie właściwości lotne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 kolego nie ten dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 a jaki dział ma być? widziałem tu rzutki w tym dziale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Dział dobry, szybowiec w końcu, klasę też mu można dać F1H. Więc? Ciekawy pomysł Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Polskie Forum Modelarskie Strona Główna ? Latające RC ? Szybowce i motoszybowce ? Szybowce ? Szybowiec swobodnie latający przepraszam ale to dział Latających RC tak? więc po co robić w nim bałagan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 więc się zapytałem, gdzie ma być... bo nie ma na forum działu bez rc, a forum nazywa się "polskie forum modelarskie" więc to trochę masło maślane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 w zasadzie nie ma działu do którego się to łapie :shock: , nie wiem dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 No no pomysl ciekawy. A co do działu to dla mnie moze to byc w koncu to szybowiec sterowany telekinetycznie. A nowego działu "swobodnie latajace" dla jednego tematu nie ma otwierac.Takie moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.