TEQ Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Hej Mam taki pomysł. Zrobic model o rozpiętości 80 cm. Szybowiec RC. Cięciwa 10 cm. Obciążenie powierzchniowe nie większe niż 20 g/dm2. Co o tym myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 wyjdzie PYLON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 fajny będzie do latania na tym skrzyżowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 No tak ale był by fajniutki na hol. Tylko pytanie czy nie było by nad nim trudno zapanować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Za mały będzie. Ja bym celował w coś od 1- 1,2m rozp. Będzie latać lepiej niż 0,8m. Miałeś zbudowąć szybowca ,a nie spadaka więc im większy tym lepszy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ja bym nie latał na tym skrzyzowaniu ... Idz na stadion/boisko Dobrze radze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.