Emil Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Witam! Mam pytanie odnośnie jak tutaj wrzucac fotki na forum? A więc ja fotki wrzucam ( jakies z painta) przez Image shack ale niemam kabelka do aparatu i moje pytanie czy mozna jakos prze MMS albo SMS? chodzi mi droga telefonową? bo mam telefon z aparatem Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tost Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 o smsie i mmsie nie mam pojecia. Natomiast mozesz bluetooth'em do kompa wrzucic, jesli masz odpowiedni sprzet. Mimo wszystko radze na przyszlosc zaopatrzyc sie w odpowiedni kabelek :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 na fotosik.pl masz taką funkcję ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 jeśli się nie mylę to z telefonu można wysyłać e-maile, więc wyślij w nim zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 acha popatrze jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swirus Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 1.Robisz MMS 2.Dodajesz zdjęcie 3.Wpisujesz coś żeby anty spam nie skasował tego 4.Zamiast numeru telefonu wpisujesz swój e-mail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 acha bardzo mi sie to przyda tu na forum Wielkie dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.