dombas1304 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Witam wszystkich serdecznie. Modelarstwem głównie lotniczym zajmuję się od niepamiętnych czasów. Moje początki to oczywiście Mały Modelarz i ogromna kolekcja plastikowych modeli produkcji NRD. Przez kilka lat ( okres mojej szkoły podstawowej ) miałem okazję uczęszczać na modelarnię Aeroklubu Stalowa Wola. Przerwa w sklejaniu i lataniu ( modelami swobodnie latającymi ) spowodowana była wyjazdem na studia i początkami pracy zawodowej. Kilkanaście lat temu wróciłem do miniaturowego lotnictwa ( i nie tylko lotnictwa ) w formie RC. Latam głównie motoszybowcami, ale w hangarze mam kilkanaście różnych modeli. Obecnie mam ogromną ochotę na FPV. Liczę na pomoc kolegów w okiełznaniu tematów rozmaitych. Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi