janegab Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2014 jutro start na Teresewie...zapowiada sie super czwartek...
cZyNo Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Janek, bądź twardziel i przyjedz na Rusko emocje i prędkość niezapomniana
janegab Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2014 Na Czarnej Gorze ruszyły wyciagi...stykło by latanie +śmiganie ..namawiam kolegę z Austri by dojechal...bo co tu robić po nacnej jeżdzie / alternatywa Ladek -Zdrój i dansing z kuracjuszkami=suwakami /
janegab Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2014 Kuracjuszka- kuracjusz "suwak"...to taki co ledwo ciagnie-suwa nogi w bamboszach..
cZyNo Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Janie - i tak wiem że to tylko przykrywka dla Ciebie. Do sanatoriów jeżdżą również znacznie młodsze niewiasty I również chodzą na dancingi.
Arni Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Janie - i tak wiem że to tylko przykrywka dla Ciebie. Do sanatoriów jeżdżą również znacznie młodsze niewiasty I również chodzą na dancingi. Haha Jano i cała mistyfikacja w pi...du
janegab Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2014 żadna nie chce starego dziada...modele lepiej szykujcie..
cZyNo Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 A widzisz - to ja mam lepiej. Ale i tak wole modele
cZyNo Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 W rusku bedzie lepiej wiało, bedzie sie szybciej latalo i jest duza szansa ze nie bedzie padało. Zapraszam
janegab Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2014 Jesteś sympatyczny ..dzieki- ale dzionek krotki ...na pewno zajadę . Chcialbym byś przetestowal Teresewo tam odchyłki nie ma wiatr wpada po calej długości zalewu ograniczony lasem- jak w lejek.. - wydmuch na krawedzi niespotykany a na naroznikach model dostaje wrecz KOPA...fajny start-latanko -ale lądując mówie "zdrowaske"..brak trawy wszystko zmrozone..najfajniej na "Dolnej półce"..trawka mięciutka po pas. dzisiaj polatałem i resztę czasu zużytkowalem- pożytecznie na "depilacji"..terenu-ladowiska..bo musiałem początkowo podchodzic do lądowania nad lub pod rurami.. . Czy na Rusku mozna latać bez "pozwolenstwa" wlasciciela terenu -organizować zawody ? Na Lubstowie krąza patrole ochrony ..jestem tolerowany już "swoj" - jednak zlozylem legalnie podanie przez Areoklub Koninski o zgodę kopalni na pobyt i terning F3F na powyrobisku- bezterminowo..gadałem osobiscie z dyrektorem są ciagle zmiany-spolki nie wiadomo z kim gadać podobnie jak na PKP...a jak to wyglada na Rusku..latacie na "dziko..?
cZyNo Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 nie. mamy dogadane nawet z inżynierem ruchu na kopalni jeśli latamy nad jej terenem. Ciśnij i dreptaj. Może przez firmę ochroniarską - przecież umowe na ochronę terenu muszą mieć podpisaną z jego zarządcą lub właścicielem. Bo Twoja lokalizacja w centrum Polski jest bardzo dobra jeśli nie idealna na zawody - i to nie tylko moim zdaniem, a ważniejszych osób
janegab Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2014 Ogólnie ...wszyscy raczej nastawieni sa pozytywnie zwłaszcza jak widza "siwy łeb".. jestem rozpoznawany tez jako osoba "publiczna". z racji prowadzenia "gabinetu-śmiechu" 1
cZyNo Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 ale musza być bardzo pozytywnie nastawieni jak zobaczą kilka siwych, kilka łysych łbów i rozdartego Kierownika
janegab Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2014 Toxik w EKO stojaku w oczekiwaniu za "aleksandrą" w dole ekipa ratunkowa w razie "UTOPENCA"..
cZyNo Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 a mówiłem przyjedź. było znacznie lepiej
Rekomendowane odpowiedzi