janegab Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 jutro start na Teresewie...zapowiada sie super czwartek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Może wreszcie też polatam w Marzach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Janek, bądź twardziel i przyjedz na Rusko emocje i prędkość niezapomniana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ta jest!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 A piątku to juz sie boje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Na Czarnej Gorze ruszyły wyciagi...stykło by latanie +śmiganie ..namawiam kolegę z Austri by dojechal...bo co tu robić po nacnej jeżdzie / alternatywa Ladek -Zdrój i dansing z kuracjuszkami=suwakami / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Kobiety za bardzo Cie rozpraszają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Kuracjuszka- kuracjusz "suwak"...to taki co ledwo ciagnie-suwa nogi w bamboszach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Janie - i tak wiem że to tylko przykrywka dla Ciebie. Do sanatoriów jeżdżą również znacznie młodsze niewiasty I również chodzą na dancingi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Janie - i tak wiem że to tylko przykrywka dla Ciebie. Do sanatoriów jeżdżą również znacznie młodsze niewiasty I również chodzą na dancingi. Haha Jano i cała mistyfikacja w pi...du Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 żadna nie chce starego dziada...modele lepiej szykujcie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 A widzisz - to ja mam lepiej. Ale i tak wole modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Czekamy za Aleksandrą.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 W rusku bedzie lepiej wiało, bedzie sie szybciej latalo i jest duza szansa ze nie bedzie padało. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Jesteś sympatyczny ..dzieki- ale dzionek krotki ...na pewno zajadę . Chcialbym byś przetestowal Teresewo tam odchyłki nie ma wiatr wpada po calej długości zalewu ograniczony lasem- jak w lejek.. - wydmuch na krawedzi niespotykany a na naroznikach model dostaje wrecz KOPA...fajny start-latanko -ale lądując mówie "zdrowaske"..brak trawy wszystko zmrozone..najfajniej na "Dolnej półce"..trawka mięciutka po pas. dzisiaj polatałem i resztę czasu zużytkowalem- pożytecznie na "depilacji"..terenu-ladowiska..bo musiałem początkowo podchodzic do lądowania nad lub pod rurami.. . Czy na Rusku mozna latać bez "pozwolenstwa" wlasciciela terenu -organizować zawody ? Na Lubstowie krąza patrole ochrony ..jestem tolerowany już "swoj" - jednak zlozylem legalnie podanie przez Areoklub Koninski o zgodę kopalni na pobyt i terning F3F na powyrobisku- bezterminowo..gadałem osobiscie z dyrektorem są ciagle zmiany-spolki nie wiadomo z kim gadać podobnie jak na PKP...a jak to wyglada na Rusku..latacie na "dziko..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 nie. mamy dogadane nawet z inżynierem ruchu na kopalni jeśli latamy nad jej terenem. Ciśnij i dreptaj. Może przez firmę ochroniarską - przecież umowe na ochronę terenu muszą mieć podpisaną z jego zarządcą lub właścicielem. Bo Twoja lokalizacja w centrum Polski jest bardzo dobra jeśli nie idealna na zawody - i to nie tylko moim zdaniem, a ważniejszych osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Ogólnie ...wszyscy raczej nastawieni sa pozytywnie zwłaszcza jak widza "siwy łeb".. jestem rozpoznawany tez jako osoba "publiczna". z racji prowadzenia "gabinetu-śmiechu" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 ale musza być bardzo pozytywnie nastawieni jak zobaczą kilka siwych, kilka łysych łbów i rozdartego Kierownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Toxik w EKO stojaku w oczekiwaniu za "aleksandrą" w dole ekipa ratunkowa w razie "UTOPENCA".. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 a mówiłem przyjedź. było znacznie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi