extream Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Witam Czy ktoś z kolegów forumowiczów wybiera się na rozpoczęcie sezonu do Pobiednika ? Edit : Zmiana daty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Nie pierwszy tylko 6sty..... Nie wprowadzaj innych w bład. Ja,Wiecz,lukaszp bedziemy napewno, i przypominam ze od godz 10 do ok 13 beda rozgrywane zawody rekreacyjne dla mlodych wiec nie ma wlaczania nadajnikow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Dostałem informację, że 1 kwietnia .... Przecież nie napisałem źle specjalnie ... ech... Jeżeli organizacja będzie taka jak rok temu to niewiele da proszenie o nie włączanie nadajników.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Coś się wymyśli. Może tablica z lista kanałów na która każdy wpisze imie, nazwisko, nr kanału i częstotliwości + np. do lepszego porozumienia nr.tel.komorkowego a do tego spinacze z nr kanałow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Rowniez sie wybieram. Planowany dojazd na 10:30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ja również będę, nie wiecie do której planują loty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Do 13 My będziemy na 11.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ja byłem. trochę polatałem i było super . Jedynie co mnie zdziwiło to brak tablicy z kanałami. Zdjęcia ma Leda_g także jak mi prześle na maila to coś powklejam fotek, są tez filmy kręcone z lotu ptaka jak i również z ziemi, zobaczymy co z tego będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zdjęć dużo nie mam (a nawet bardzo mało -4szt) są natomiast filmy narazie tylko z aparatu , ale jak ściągne z CF to będą też z powietrza oraz po zgraniu z kamery jak obrobię. Sądzę że zdjęcia na pewno ktoś tutaj zamieści. Udało nam się z Arturem (rapier) zrobić wspólny lot naszymi micro FW-190m mój przegrywa w szybkości ale jest mniej nerwowy. Na szybko z Kamilem zmontowaliśmy kamerkę na modelu ESA i Kamil zrobił kilka lotów, filmy z tego niedługo na forum. Narazie kilka zdjęć: Mały filmik z lotów http://pl.youtube.com/watch?v=WmxQUvq3jUI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Ja również byłem i porobiłem fotki ale nieco większych "modeli" :wink: (Niestety dla poprawy jakości trzeba nacisnąć :| ) Czeska Sova pierwszy lot w tym sezonie :wink: . Tu chyba każdy kojarzy :wink: Cessny wietrzone po zimowym garażowaniu :wink: . Co do kanałów z rana była lista ,ale dalej był to chybił trafił :| . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Formica Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Czyli dzwony z zeszłego roku nic nie nauczyły nikogo szkoda a wystarczyłaby korkowa tablica i spinacze!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Była lista z kanałami,Wystarczyło zapytac przy grillu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Czy można dowiedzieć się coś o tym antku. :wink: Z jakich planów został wykonany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Bedzie zestaw. A kiedy to niewiadomo bo jeszcze owiewka do zrobienia i szyby czyli to co najdluzej trwa bo o tym antku to od 2 lat slysze ale w niedziele widzialem osobiscie . Narazie skladam kase ale napewno go bede mial sporo serw wchodzi ma klapy ! Pozdrawiam Slawomir Ps. Jak ktos chetny na zdjecia Antka to poprosze adres na pm to podesle ale uwaga spora rozdzielczosc sztuka wazy okolo 2mega niemam czym zmiejszyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 To ja dodam link do filmu z kamerki na Me-109. Obraz raczej marny ale to był mój pierwszy film z samolotu i wykonany na szybko, zamontowaliśmy na modelu kamerkę na lotnisku taśmą i poszło bez testowania. W domu okazało się że nie zmieniliśmy ustawień na kamerce i poszła z marną jakością obrazu. Nie jest to model do takich rzeczy ale lepszy wróbel w garści niż..... Link http://pl.youtube.com/watch?v=swpNyWT5dD4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob11 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witajcie Mialem okazje byc na otwarciu jest troszke zdjec i filmiki pierwsze dwa: jak zamieszcze wiecej to dam znac! Jacob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoon Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Witam, to film z mojego latania Extrimem w Pobiedniku 6.IV.08. Wtedy był jeszcze nie pomalowany hehe Szkoda tylko, ze kamerzysta tak trząsł :twisted: http://s130.photobucket.com/albums/p249/yahoon/?action=view¤t=Extrimakro.flv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.