Elkojote Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Nie wiem czy było mi się podoba Wersja zabawna : Wersja do straszenia teściowej : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donaro Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Zapewne było ale rzeczywsicie fajne Szkoda że tak nietrwałe. Trzeba napompować helem którego nie ma w zestawie przeważnie. Cena zabawki to okolo 99 zł Hell na alledrogo jakies 15. Uchodzi go około 2 % dziennie. Także po kilku dniach trzeba dobić albo zabawka nie poleci. Trzeba tez wspomnieć o sterowaniu. Lot góra, dół, poziom odbywa sie za pomocoą przesuwanego balastu pod ryba - balast jeździ po szynie. W zależnosci gdzie znajduje sie ciezarek bedzie leciała w poziomie, do dołu lub do góry. Mechanizm napędowy polega na poruszaniu tylnej płetwy. Szkoda ze sterowanie jest przewaznie bez sensu. Aby rybka płyneła trzeba klikać prawo lewo na zmiane. Jesli chcemy skręcić to np klikamy 2 razy lewo lewo. Przynajmniej w tych z kórymi ja miałem stycznosć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi