Miałczek Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 witam mam pytanie czy ta świeca Świeca MP-JET Medium long nada się do tego silnika ponieważ spaliła mi się i w sklepie doradzili mi tą Świeca O.S. MAX No.8 - Modele.sklep.pl ale silnik na niej ciężko odpala i nie pracuje nierówno i na wolnych obrotach nie chce chodzić, czy kupić O.S. Max Engines / Świeca O.S. MAX No.6 (A3) - strona 3 ...
maciejox Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 Osobiście polecam O.S. Max No.8 bo używam ich w każdym moim silniku i nigdy nie miałem problemów. Pytanie tylko, jakiej mieszanki paliwowej używasz?
Miałczek Opublikowano 18 Października 2014 Autor Opublikowano 18 Października 2014 10% mi nie chce na niej chodzić a stara świeca nie ma oznaczeń a chodził bardzo ładnie
gignasiak Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 witam to kup tą O.S. MAX No.6 (A3) i powinno być ok bo jest cieplejsza a u ciebie na wolnych wystudza swiecę i gaśnie spróbój nie odłanczać zasilania swiecy i zobacz czy gaśnie
Miałczek Opublikowano 21 Października 2014 Autor Opublikowano 21 Października 2014 właśnie tak sprawdziłem i przy podłączonej grzałce chodzi i właśnie już zamówiłem jutro powinna być to sprawdzę dzięki za rade
Miałczek Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Opublikowano 14 Listopada 2014 witam żeby nie robić nowego postu piszę tutaj a mianowicie wie ktoś jak ma być ustawione wkręcona iglica mieszanki powietrza w tym silniku
gignasiak Opublikowano 22 Listopada 2014 Opublikowano 22 Listopada 2014 weż odpal silnik daj pełen gaz i tak kręc iglicą żeby uzyskać jak najszybsze obroty ,w takim silniku to wyrażnie słychać ,póżniej odkręć o 1/4 obrotu
Rekomendowane odpowiedzi