Miałczek Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 witam mam pytanie czy ta świeca Świeca MP-JET Medium long nada się do tego silnika ponieważ spaliła mi się i w sklepie doradzili mi tą Świeca O.S. MAX No.8 - Modele.sklep.pl ale silnik na niej ciężko odpala i nie pracuje nierówno i na wolnych obrotach nie chce chodzić, czy kupić O.S. Max Engines / Świeca O.S. MAX No.6 (A3) - strona 3 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejox Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Osobiście polecam O.S. Max No.8 bo używam ich w każdym moim silniku i nigdy nie miałem problemów. Pytanie tylko, jakiej mieszanki paliwowej używasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 10% mi nie chce na niej chodzić a stara świeca nie ma oznaczeń a chodził bardzo ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gignasiak Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 witam to kup tą O.S. MAX No.6 (A3) i powinno być ok bo jest cieplejsza a u ciebie na wolnych wystudza swiecę i gaśnie spróbój nie odłanczać zasilania swiecy i zobacz czy gaśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 właśnie tak sprawdziłem i przy podłączonej grzałce chodzi i właśnie już zamówiłem jutro powinna być to sprawdzę dzięki za rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 witam żeby nie robić nowego postu piszę tutaj a mianowicie wie ktoś jak ma być ustawione wkręcona iglica mieszanki powietrza w tym silniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gignasiak Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 weż odpal silnik daj pełen gaz i tak kręc iglicą żeby uzyskać jak najszybsze obroty ,w takim silniku to wyrażnie słychać ,póżniej odkręć o 1/4 obrotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi