krzysiek.riese Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Witam Panowie mam problem z aparaturą od klienta jak w temacie. Sytuacja wygląda tak ze cały czas było ok do czasu jak klient nie kupił minimy 6s i nie zaczął bindowac. Po próbie zbindowania nieudanej nie można juz zbindowac ja z żadnym odbiornikiem ani minima ani optima7 z która radio wczesniej pracowało. Aktualizacja softu w module i odbiornikach nie pomaga. Co radzicie?
karand Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 Czy soft w module zaktualizowałeś do wersji 3.01 ? I oczywiście Wiesz, że proces bindowania odbiorników Minima i Optima przeprowadza się inaczej? Pytam się o rzeczy podstawowe, ale nie wiem jakie masz doświadczenie z produktami firmy Hitec.
krzysiek.riese Opublikowano 21 Października 2014 Autor Opublikowano 21 Października 2014 Wszystko wiem ze inaczej się je binduje. Soft najnowszy jaki znalazł program hpp22. Sam mam aurore 9 wiec jakieś tam doświadczenie mam.
dukeroger Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 czyli jaki ten soft? a update zakonczyl sie sukcesem?
krzysiek.riese Opublikowano 30 Października 2014 Autor Opublikowano 30 Października 2014 soft był 3.01 radio poszło na serwis i już wróciło podobno uszkodzona elektronika była
Rekomendowane odpowiedzi