noker Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Daje Wam urlop od forum. Na TVP1 właśnie lecą "Czerwone Ogony" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRC Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 No i po filmie czas wracać na forum???? pisane za pomocą telefonu więc błędy możliwe ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Bardzo jestem ciekaw, co w tym arcygniocie było ciekawego? W programie TV widziałem ocenę dwóch gwiazdek, więc za wiele się nie spodziewałem, ale to co zobaczyłem , zupełnie mnie załamało. I nie o treści lotnicze nawet mi chodzi, ale o ten sentymentalizm, hurrapatriotyzm w rasistowskiej rzeczywistości, czy wreszcie miłość od "pierwszego wejrzenia" pod bacznym okiem "Matki-Włoszki". Telewizor wyłączyłem, kiedy po "udanym lądowaniu" z kabiną pełną paliwa, pilot przeżył i będąc kompletnie poparzonym, miał z tego wyjść wg zapewnienia dowódcy. Zabrałem się za lekturę gazety i jakoś doszedłem do siebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi