cZyNo Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Chętnych zapraszamy ma klif w Rusku. Zabawa zaczyna sie jutro od 11 do 17. A w niedziel sie zobaczy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Zawody maja status miedzynarodowych bo sa koledzy z Czech. Wczoraj latalismy od 13 do 17:30 i many zaliczone 10 kolejek. DIs zbiórka o 9 i latamy do 13:30. Jak bedzie na czym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Ja wczoraj latalem Respectem, Andrzej i Kamil stingerami Jiri latał Vertigo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Jak ktos wklei to bedą. Mało nas było, to nie było czasu rubic bo sie latalo dzis doszły 3 kolejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Kilka fotek:) I link do filmu pt "Ostatni lot" internet zmasakrował jakość zdjęć, spróbuję wstawić oryginały...jutro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 a to juz było po zawodach lot wolny. w pełnym i wielorakim znaczeniu tego słowa Dziś wiało marnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Nisko i powoli:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Jak spadł ten respect wszystko inne podzieliło by jego los - lądowanie na dole bez strat w sprzęcie i rysek na modelu a dla kolegów świetny poglądowy materiał jak zachowywać się w sytuacjach awaryjnych . Wybrać miejsce ,ocenić odległość ,podejść i wylądować to co nie jest proste w takich lądowaniach to ocena wysokości lotu patrząc na model z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Jak spadł ten respect wszystko inne podzieliło by jego los - lądowanie na dole bez strat w sprzęcie i rysek na modelu a dla kolegów świetny poglądowy materiał jak zachowywać się w sytuacjach awaryjnych . Wybrać miejsce ,ocenić odległość ,podejść i wylądować to co nie jest proste w takich lądowaniach to ocena wysokości lotu patrząc na model z góry. Kamyczku ...napiszę tak...nie polatałeś gaci nie przewietrzyłeś A kto tak lata na oparach daleko od krawedzi / niby tam krawedz/ i władowałeś pewno za dużo balastu bo nie poderwałes "respekta" moja rada: kup grubszejszą dratwe od szewca na długośc 2 bramek uwiąż respekta - drugi koniec za swoją gire...wyladujesz w agrescie do góry respekta za jaja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Myślał, myślał, no i wymyślił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Pogodę mieliscie Ok..Rusko to miniatura Lubstowa..fotki i film super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Janku...przeleć sie szybko na Rusku. To najbardziej techniczne zbocze ze wszystkich w PL na ktorym odbywają sie zawody. Lubstow jest proste. Co nie znaczy ze nie bede Cie molestował o organizacje tam zawodów wiec sie przygotowuj i badaj teren. A ja Cie wkrótce odwiedze A co do pogody to rzeczywiście dopisała. Mimo ze w niedziele latalismy na niczym 3 kolejki (vide film) to i tak średnie czasy mówią nam ze były to najszybsze zawody rozegrane w PL w tym roku. Wiec kto nie był niech żałuje. I zabawne jest to ze tylko ja wierzyłem ze beda fajne warunki ... no moze nie bezpodstawnie swoje zbocza i prognozy na nie trzeba znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Ja tylko dodam, że to bylo najmniej widowiskowe lądowanie:) W programie zawodów byly takie atrakcje jak lądowanie z cyrklem wielokrotnym, cięcie trawnika, lądowanie z podwójnym saltem w tył (model caly) oraz próba wytrzymałościowa klif- model (1:0 dla klifu) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Modelarz 1239 postów Age: 42 SkądJelenia Góra Imię:Kamil Napisano 10 October 2014 - 19:22 E tam janek trzeba łączyć hobby i kupić sobie wędeczkę spinningową z plecionką i pikerem na dorsze lata to daleko i haczy jak potrzeba .... Ano Kamyczku ja Ci doradzam dratwę od szewca..trza se jakoś pomagac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Ja tylko dodam, że to bylo najmniej widowiskowe lądowanie:) W programie zawodów byly takie atrakcje jak lądowanie z cyrklem wielokrotnym, cięcie trawnika, lądowanie z podwójnym saltem w tył (model caly) oraz próba wytrzymałościowa klif- model (1:0 dla klifu) Co ja się dowiaduję "lądowanie z podwójnym saltem w tył" tego jeszcze nie próbowałem Ok, już wiem zarezerwowane dla Mistrzów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Nie sądzę by ktokolwiek byl w stanie to powtórzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Rusko taka dziura wielgachna- LUBSTÓW większa co to ma być tam takiego trudnego..? Wazne byle dymało- jadac na narty na Czarną G wstąpie koniecznie zobaczyć Rusko..może polatam https://www.google.pl/search? https://www.google.pl/search?q=lubstów+kopalnia&biw=1164&bih=848&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=EUxPVMqPN8O_ygPU4oCYAQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Jak lecisz szybko to zobaczysz pewna subtelnà różnice. Jak nie zobaczysz to pozbierasz model do siaty jak tylko wozisz sie po niebie to nic nie zauważysz. Wtedy wszystkie górki takie same. Ja tylko dodam, że to bylo najmniej widowiskowe lądowanie:) W programie zawodów byly takie atrakcje jak lądowanie z cyrklem wielokrotnym, cięcie trawnika, lądowanie z podwójnym saltem w tył (model caly) oraz próba wytrzymałościowa klif- model (1:0 dla klifu) Dla mnie jednak zwycięzca był Andrzej, co zrobił ze Stingera helikopter, przeleciał tak nisko nad moimi modelami, nad głową Z rozdziawioną buzia Kamila, pokręcił sie koło sędziego i bezpiecznie wyładował. Wcale to nie znaczy ze było to dziobem w kierunku lotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Te drzewa nie jedno widziały i przeżyły 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 A mi na klifiku w rusku jeden zakręt najlepiej lata sie tak: Uwielbiam tak na pełnej prędkości. Ale pewnego dnia na pewno popełnię drobny błąd i ... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi