Wojtek EPML Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Witam Was serdecznie! Mam na imię Wojtek i pochodzę z Mielca. Modelarstwem i lotnictwem interesuję się chyba od kiedy pamiętam. W młodości budowałem głównie modele redukcyjne ( plastikowe, kartonowe). Po latach jako już nieco starszy młodzieniec uznałem, że czas najwyższy wrócić do hobby i zająć się modelami latającymi RC - moim odwiecznym marzeniem.Nie dawno z sukcesem zbudowałem i oblatałem TOTO-0 Pana Motylastego. Bakcyl chyba został połknięty Na codzień zawodowo jestem doradcą technicznym w firmie zajmującą się sprzedażą chemi budowlanej - głównie farb i lakierów.Z uwagi na to, że moja branża zawodowa ociera się o nasze hobby - chętnie służę również swoją doradą w tym temacie! Liczę na miłą współpracę ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi