VJ_Adams Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Ja kupiłem w tym sklepie ponad 3 miesiące temu, była mowa o nim na innym forum, do tej pory paczki nie doczekałem się i moje 200zł poszło się .................. no w sumie no nie 200 bo oddali mi 80zł ale to i tak. NIE POLCAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 jeśli ja będę w plecy to tylko 24$ na pierwszy raz zamówiłem ostrożnie! a co na to paypal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VJ_Adams Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 paypal nadal dochodzi się z tym sklepem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 skoro ich firmuje to może coś jest w stanie z tym zrobić i dlaczego dostałeś tylko 80 PLN? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VJ_Adams Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Bo to nie wina sklepu lecz poczty, poczta zagranica jest chroniona i jak się doczepisz do poczty to zawsze tą walkę przegrasz :evil: Paczka zgniła i możliwe że dostał ją ktoś inny, możliwe że adresy pomylili. z 80zł dostałem tylko za to że upali się że paczkę wysłali i paczka powinna dojść. dałem sobie już z tym spokój, staram się o tym nie myśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 no i jestem pod wrażeniem :shock: w poniedziałek dostałem paczkę z zamówionymi częściami wysłane 17.07.08. więc może nie jest taki najgorszy ten sklep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.