krzysiekcrs Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 W pierwszej kolejności chcę zapytać, czy ktoś miał już coś wspólnego z takim odbiornikiem ? Jest to micro odbiornik DSM2, mam problem z poprawnym uruchomieniem, podłączam wszystkie kable jak należy, binduje się bez problemu programuje się też bez stresu, i .... po tych wszystkich zabiegach brak odpowiedzi ze strony osprzętu, podłączałem aktuatory, silniki, serwo, wszystko w różnych kombinacjach i nic, serwa martwe, silniki bez ruchu, ak-ry też, nic się nie dzieje... nie pytał bym, gdyby nie to że każdemu działa i nie ma żadnej strony, która mówila by o jakichkolwiek problemach z odpaleniem tego...
AndyCopter Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Miałem już z tym maleństwem do czynienia. Pomógł manual do przestawienia z "serial" na PPM. http://www.deltang.co.uk/rx43d-344.htm
krzysiekcrs Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Opublikowano 10 Listopada 2014 Nie wiem, chyba głupi jestem, albo ten odbiornik jest jakiś kopnięty, próbowałem wszystkich ustawień, a trymowanie aparatury do skrajnych ustawień, żeby rx załapał wybór staje sie już męczące, zamówiłem jeszcze 2, żeby sprawdzić co i jak
Rekomendowane odpowiedzi