Gość Modelaż Filip Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Witajcie mam na imię Filip i interesuję się modelami rc.Ostatnio zrobiłem z kolegą model stc,wykonałem nim jeden na aparaturze kolegi lot narazie bez startu i lądowania.Niestety niemam jeszcze aparatury,ale zamierzam ją kupić.Chcem założyć tu konto,poniewarz mogę się dowiedzieć wiele dobrych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekcrs Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Witaj Filipie. Z racji, że jesteś młody to masz ulgę ode mnie, ale nie wiem jak się koledzy wypowiedzą. MODELARZ pisze się przez RZ, bo wymienia się na modelaRstwo. Ćwicz ortografię i gramatykę, w Twojej wiadomości znalazłem co najmniej 3 błędy ort i kilka stylistycznych, jednak poprawność polszczyzny jest WAŻNA !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Modelaż Filip Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Witajcie, mam na imię Filip i interesuję się modelami rc. Ostatnio zrobiłem z kolegą model stc. wykonałem nim jeden lot na aparaturze kolegi. Na razie bez startu i lądowania. Niestety nie mam jeszcze aparatury, ale zamierzam ją kupić. Chcem założyć tu konto, ponieważ mogę się tu dowiedzieć wiele ciekawych rzeczy. Już poprawiłem Nie wiem tylko jak zmienić nazwę użutkownika... Czy mogę liczyć na akceptację powitania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Modelaż Filip Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Czy mogę się dowiedzieć dlaczego nie chcecie mnie przyjąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Załóż jeszcze jednego użytkownika z dobrą nazwą. My możemy skasować, nie możemy zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi