PiotrGDA Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 Piąteczka koledzy ! Czy ktoś z Was zamieszkałych w 3miescie a najlepiej w Gdańsku posiada Taranisa i mógłby mi co nieco naświetlić ? Wzamian za pomoc obiecuję wspólne latanie w wolnych chwilach nawet w nocy o północy Prawdę mówiąc mi jako świerzakowi, przyda się ogólna wiedza i teoria dlaczego coś jest i dlaczego czegoś nie ma
dukeroger Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 ja mam taranisa a plus to sobie w nim sam zrobilem a co do czegos nie ma to w tym radiu nie wystepuje
jpd Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 Możesz mnie łapać tam gdzie wczoraj gadaliśmy ... A w Taranisie to brakuje tylko panny co w przerwach miedzy lotami plecy wymasuje 1
dukeroger Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 jak sobie wrzucisz swoje komunikaty glosowe to ci to moze chociaz obiecac
jpd Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 I będzie: obiecanki-macanki a głupiemu stoi .... Mod: sorry za mega off top ale nie mogłem się powstrzymać ..
Rekomendowane odpowiedzi