PiotrGDA Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Piąteczka koledzy ! Czy ktoś z Was zamieszkałych w 3miescie a najlepiej w Gdańsku posiada Taranisa i mógłby mi co nieco naświetlić ? Wzamian za pomoc obiecuję wspólne latanie w wolnych chwilach nawet w nocy o północy Prawdę mówiąc mi jako świerzakowi, przyda się ogólna wiedza i teoria dlaczego coś jest i dlaczego czegoś nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 ja mam taranisa a plus to sobie w nim sam zrobilem a co do czegos nie ma to w tym radiu nie wystepuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpd Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Możesz mnie łapać tam gdzie wczoraj gadaliśmy ... A w Taranisie to brakuje tylko panny co w przerwach miedzy lotami plecy wymasuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 jak sobie wrzucisz swoje komunikaty glosowe to ci to moze chociaz obiecac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpd Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 I będzie: obiecanki-macanki a głupiemu stoi .... Mod: sorry za mega off top ale nie mogłem się powstrzymać .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi