radek872 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 http://www.youtube.com/watch?v=tBsBKb150pM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 A nie podajesz zlego linku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł40 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Super ten film :!: :!: :!: Pilot jeszcze lepszy :!: :!: :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Futaba ist gut. Bardzo fajny film a pilot rzeczywiście dobry ja bym się nigdy nieodważył na akrobacje piperkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 :shock: Niezle...Piekny model ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damdam Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Jet moc, to jest i zabawa. Ale te zakręty skrzydłem po ziemi OK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.