Splooter Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Witam, podaję link do listy członków KN na 2015 rok. Gratulacje dla powołanych http://www.rcazl.pl/dokumenty/category/29-kadra-narodowa-2015.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Jakies kosmicznie niepełne to zestawienie Na oficjalnej stronie Komisji Modelarskiej jest jakby pełniejsza wersja http://komisjamodelarskaap.pl/wp-content/uploads/2013/12/Kadra-Narodowa-2015_23-11-2014.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Propozycja na stronie KM AP zawiera sporo nieścisłości i wymaga korekty, w związku z czym należy ją traktować jako wersję roboczą . Gratuluję wszystkim Kadrowiczom!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splooter Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Ja podałem link do KN w modelarstwie kosmicznym ^^ To prawda lista zawiera sporo błędów i wymaga cały czas korekty U mnie brakuje np. licencji i nazwy klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Po wysokim stopniu zaangażowania Kolegi Filipa w ten temat wnioskuję, że został powołany w skład KN po raz pierwszy w życiu Nie mniej jednak Gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splooter Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Hahah Paweł dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Filip gratulacje liczę że podzielisz się zapałem z innymi młodymi ludźmi i pokażesz jak się buduje model kosmiczny w twojej kategorii . Może znajdą się naśladowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 No właśnie - dawno nic z rakiet i rakietoplanów nie robiłem Tak ze 30 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splooter Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ta konkurencja wydaje się już zapomniana, chociaż mamy w niej ogromne sukcesy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 A badania lekarskie juz zrobiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splooter Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Badań nie potrzeba Mam za to 2 klasę wiec nawet jak coś to daje orzeczenie i mam spokój EDIT: Badania są wymagane jeżeli chce się otrzymać dofinansowanie od AP na różnorakie zawody. Edytowane 19 Lutego 2015 przez Splooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi