baxter12 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Taki oto filmik udalo mi sie popelnic z pokladu mojego, opisywanego na forum RWD-5 by Skazoo, jeno nieco wiekszego bo 2m rozpietosci. kamera to aparat cyfrowy Samsung S500 www.baxter.sylaba.pl/RWD1kwiecien.wmv Miejsce to Poznan, cmentarz junikowski, wejscie boczne, od ul. Cmentarnej. baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Gratuluje , to juz powazna maszyna. A dlaczego filmik tutaj a nie w RC-CAM.Czyli z pokladu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Bardzo fajnie to wyszło :wink: , ja tylko czekam kiedy zobaczymy pomalowanego RWDziaka na fotce -na filmie widać było oznaki malowania, bądź oklejania :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 A tak mi sie jakos wsadzilo, poprosze o przeniesienie... A zdjecie zamieszcze dzisiaj, po wieczornym oblocie, nic specjalnego, klasyczne oklejenie folia reklamowa w kolorach bielo-szarych... baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.