Zefirek Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Jako początkujący, takim modelem długo nie polata REJESTRACJA NA FORUM. Każdy z członków forum zobowiązany jest bezwarunkowo podać następujące dane:- imię- wiek, datę urodzenia- miejscowość pobytu ( zamieszkania) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Qrcze, Olu, proszę uzupełnij profil o datę urodzenia i całą dyskusję przenosimy na forum. Mąż będzie zaskoczony Twoją wiedzą. Proszę tylko nie dołuj Go za bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nielotka Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ale przecież data urodzenia nie jest obowiązkowa. Spokojnie, nie zdołuję go, bo moja wiedza nadal żadna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Nie jest obowiązkowa, podobnie jak rejestracja na forum. Niestety mamy tutaj paradoks prawny. Nie możemy nikogo zmusić do podania daty, natomiast wspólnie na forum ustaliliśmy, jakie informacje chcemy znać o osobie z jaką rozmawiamy - Imię, miasto, wiek. Więc nikogo nie zmuszamy, ale z takimi nie rozmawiamy. A ja, i kilku jeszcze jesteśmy tymi wrednymi, co ustaleń mamy pilnować. Pozdrawiam. Jak wiek jest w rozsądnych granicach, to nikt się nie czepia W niemowlaków i 110 letnich starców nikt nie uwierzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nielotka Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 To przy rejestracji przydałaby się taka informacja, bo jak się wchodzi w ustawienia to jest komunikat "nieobowiązkowe", co wprowadza w błąd -a to takie moje zboczenie zawodowe związane z użytecznością strony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Dziękuję za uzupełnienie. Konto masz aktywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi